Velkommen til Opleveuropa.dk

Opleveuropa.dk er en rejseblog fyldt med information og inspiration til din næste ferie. Her finder du forslag til seværdigheder, aktiviteter, restauranter og hoteller rundt i Europa. Du er meget velkommen til at dele dine egne erfaringer, eller komme med forslag og kommentarer under de forskellige indlæg.

Bag Opleveuropa.dk

Jeg hedder Benjamin Munk Olsen og elsker selv at rejse, og ikke mindst planlægge mine rejser grundigt, inden jeg tager afsted. Har du det på samme måde, vil du med garanti finde brugbar information her på siden.

Jeg har startet Opleveuropa.dk fordi jeg meget gerne vil dele mine rejseoplevelser, og fordi jeg brænder for at skrive og lave research. Jeg er uddannet cand. mag. i medievidenskab og arbejder til daglig med marketing, SEO og online content, ligesom jeg lægger mange timer i denne platform.

Hvorfor Europa?

Jeg har begrænset sidens indhold til at handle om Europa. Det er bestemt ikke fordi resten af Verden ikke byder på spændende oplevelser. Nogle gange kommer det at rejse desværre til at handle om at ‘jo længere du rejser væk, jo større er dine oplevelser’. Sådan hænger det imidlertid ikke sammen, og Europa har masser at tilbyde.

Her er masser af historie, forskellige kulturer og mange forskellige måder at rejse og møde mennesker på. Og så kan det gøres både billigt og miljørigtigt. Jeg håber, at du finder god inspiration til din næste rejse…

Du er meget velkommen til at benytte kommentarfeltet, som er knyttet til hvert indlæg. Alternativt kan du skrive til kontakt@opleveuropa.dk

Mange gode rejsehilsner!
Benjamin Munk Olsen